• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • همکاران دفتر نشریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اخبار و اعلانات
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
 
  • ورود به سامانه ▼
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام در سامانه
  • English
صفحه اصلی فهرست مقالات مشخصات مقاله
  • ذخیره رکوردها
  • |
  • نسخه قابل چاپ
  • |
  • توصیه به دوستان
  • |
  • ارجاع به این مقاله ارجاع به مقاله
    RIS EndNote BibTeX APA MLA Harvard Vancouver
  • |
  • اشتراک گذاری اشتراک گذاری
    CiteULike Mendeley Facebook Google LinkedIn Twitter Telegram
فصلنامه علمی -پژوهشی 
تحقیقات اقتصاد کشاورزی
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شماره‌های پیشین نشریه
دوره دوره 11 (1398)
دوره دوره 10 (1397)
دوره دوره 9 (1396)
دوره دوره 8 (1395)
دوره دوره 7 (1394)
دوره دوره 6 (1393)
شماره شماره 24
شماره شماره 23
شماره شماره 22
شماره شماره 21
دوره دوره 5 (1392)
دوره دوره 4 (1391)
دوره دوره 3 (1390)
دوره دوره 2 (1389)
دوره دوره 1 (1388)
عزیزی, جعفر, معصومی, حسن. (1393). بررسی عوامل موثر بر فرهنگ تعاونی بخش کشاورزی استان گیلان. فصلنامه علمی -پژوهشی تحقیقات اقتصاد کشاورزی, 6(24), 129-146.
جعفر عزیزی; حسن معصومی. "بررسی عوامل موثر بر فرهنگ تعاونی بخش کشاورزی استان گیلان". فصلنامه علمی -پژوهشی تحقیقات اقتصاد کشاورزی, 6, 24, 1393, 129-146.
عزیزی, جعفر, معصومی, حسن. (1393). 'بررسی عوامل موثر بر فرهنگ تعاونی بخش کشاورزی استان گیلان', فصلنامه علمی -پژوهشی تحقیقات اقتصاد کشاورزی, 6(24), pp. 129-146.
عزیزی, جعفر, معصومی, حسن. بررسی عوامل موثر بر فرهنگ تعاونی بخش کشاورزی استان گیلان. فصلنامه علمی -پژوهشی تحقیقات اقتصاد کشاورزی, 1393; 6(24): 129-146.

بررسی عوامل موثر بر فرهنگ تعاونی بخش کشاورزی استان گیلان

مقاله 8، دوره 6، شماره 24، زمستان 1393، صفحه 129-146  XML اصل مقاله (522 K)
نوع مقاله: مقاله پژوهشی
نویسندگان
جعفر عزیزی 1؛ حسن معصومی2
1استادیار و عضو هیئت علمی گروه مدیریت کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت.
2دکترای فیزیولوژی گیاهان زراعی و مدرس دانشگاه پیام نور تهران.
چکیده
بخش تعاون بستر مناسبی برای بروز خلاقیت، نوآوری و کارآفرینی بوده و در عین حال زمینه­ای مناسب برای کاهش تصدی­گری دولت فراهم می­کند. در راستای توجه و اهمیت دادن به متغیرهای فرهنگ تعاون و توسعه­ی آن در کشور، تحقیق حاضر در سال 1392 به­منظور پاسخگویی به  مساله­ی نامشخص بودن مدل بومی فرهنگ تعاونی­ها در کشور و با هدف شناسایی و تبیین عوامل سوق­دهنده و بازدارنده­ی فرهنگ تعاونی در بخش کشاورزی استان گیلان پرداخته شد. در این تحقیق 55 نمونه از جامعه­ی آماری مورد مطالعه، به­طور کاملا تصادفی از کارشناسان بخش مذکور تهیه و سپس با روش­های آماری مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. نتیجه تحقیق نشان می­دهد که میزان وضعیت عوامل سوق­دهنده بر فرهنگ تعاونی­های کشاورزی گیلان به مقدار کم و خیلی کم بوده و همچنین میزان وضعیت عوامل بازدارنده بر فرهنگ تعاونی­ به مقدار زیاد و خیلی زیاد     می­باشد. با توجه به آزمون t مقایسه­ای بین عوامل سوق­دهنده و بازدارنده مشخص شده است که بازدارنده­ها شدت بیشتری نسبت به سوق­دهنده­ها بر فرهنگ تعاونی در استان گیلان دارند.     رتبه­بندی حاصل از آزمون فریدمن نشان داده است که رتبه­های عوامل سوق­دهنده به­ترتیب فردی و محیطی بوده و رتبه­های عوامل بازدارنده به­ترتیب فردی، گروهی، سازمانی و محیطی می­باشند.
طبقه ­بندیJEL: L11, G1
کلیدواژه‌ها
کشاورزی؛ فرهنگ تعاونی؛ گیلان
عنوان مقاله [English]
Factors affecting Agricultural cooperative culture in Gilan Province
نویسندگان [English]
j. a1؛ h. m2
چکیده [English]
The cooperative department is an appropriate field for creativity, innovation and entrepreneurship which provides the background necessary to reduce the government's intervention. The present study was carried out in order to pay attention and to give importance to the cooperative culture in 2013. The aim of research was to respond to uncertainty role of native model in cooperatives culture in the country as well as explain the driving and inhibiting factors in agriculture department of Gilan province. A random sample of fifty five expers were selected and and interviewed. Results of study showed thatihibiting factors had high and very high and driving factors had littel effect on agriculture cooperative culture. Results of t-test comparison between driving and inhibitor factors indicated that the inhibitor factors had greater impact than driving factors on cooperative culture. Results of Friedman rank test showed that, ranks of driving factors were individual and environmental and ranks of the inhibitor factors were individual, group, organizational and environmental, respectively.
کلیدواژه‌ها [English]
agriculture, inhibiting factors, cooperative culture, Gilan
آمار
تعداد مشاهده مقاله: 3,878
تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,598
صفحه اصلی | واژه نامه اختصاصی | اخبار و اعلانات | اهداف و چشم انداز | نقشه سایت
ابتدای صفحه ابتدای صفحه

Journal Management System. Designed by sinaweb.